Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Георги Свиленски - шеф на предизборния щаб на БСП

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Георги Свиленски - шеф на предизборния щаб на БСП
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Ако мандатът бъде връчен в ръцете на Борисов, той няма да го пусне повече

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Георги Свиленски - началник на предизборния щаб на Българска социалистическа партия разяснява планирано изхода от идните избори тази неделя в студиото на " Лице в лице " по БТВ. 

" Ако мандатът бъде връчен в ръцете на Борисов, той ще го държи и няма да го пусне 5-6-7 месеца, оказа се че конституцията разрешава някой да се пробва да прави държавно управление дълго време. Той изиска да промени конституцията, с цел да устиска до април месец. Смятате ли, че няма да устиска мандата 5-6 месеца, с цел да остане на власт?! За това приканвам българските жители да излязат всички да гласоподават, с цел да спрем спекулациите. Това се обезврежда единствено с всеобщо гласоподаване. Който каквото и да се пробва да прави, ще бъде доста малко и няма да даде отражение върху крайния резултат. 

Борисов приказва за правилото на ластика: разпъване и стягане - лечебните заведения с 9 000 пациента са препълнени, заведенията не работят - оставил е един безпорядък след себе си. Нито е стегнал, нито е разтегнал. Препълнени лечебни заведения, погубен бизнес, затворени заведения, които не е ясно дали ще отворят изобщо. Това е променчивост. А би трябвало да се слушат специалистите и да е ясно на жителите какво ще се случи, а не през днешния ден вземаме ограничения за след 5 дни, а след 3 дни ги променяме. Трябва да се помогне на българските компании. Да има данъчна почивка. Един бизнес, затворен от година, не би трябвало да заплаща такса боклук. Затворените компании би трябвало да получат помощ, не заем. Родителите с деца у дома - 70% от прихода и така нататък ", разяснява гостът в студиото. 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР